Παγωτομηχανές αγορά – Αξίζει μια επαγγελματική παγωτομηχανή;

 

Οι επαγγελματικές παγωτομηχανές γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθηση κατά τα τελευταία χρόνια. Κάθε κατάστημα εστίασης, είτε είναι τα τελευταίας μόδας «κιοσκ» είτε καφετέριες και αναψυκτήρια, κοιτάνε να εμπλουτίσουν την προϊοντική τους γκάμα συνεχώς με νέα προϊόντα.

 

Το παγωτό μηχανές σοφτ, ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα του καλοκαιριού για μικρούς και μεγάλους. Πλέον, με το κόστος σε μια παγωτομηχανή σοφτ να είναι ιδιαίτερα χαμηλό, γίνεται ακόμα πιο προσιτό σε όλους να αποκτήσουν τη δική τους παγωτομηχανή.

 

Αξίζει όμως μια παγωτομηχανή; Ποια είναι η καλύτερη παγωτομηχανή για το κατάστημά σας; Ποια τα περιθώρια κέρδους;

 

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση αρχικά με το ποια είναι η καλύτερη παγωτομηχανή χωνάκι και στο τέλος θα αναλύσουμε τα περιθώρια κέρδους που έχετε από το παγωτό μηχανής και αν αξίζει τελικά ή όχι να το εισάγετε στο κατάστημά σας.

 

Η καλύτερη παγωτομηχανή σοφτ επαγγελματική είναι αυτή που δε θα σας βγάλει κανένα πρόβλημα ή όποια προβλήματα παρουσιαστούν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και γρήγορα από την εταιρεία που σας την προμήθευσε.

 

Όσο καλό και να είναι ένα μηχάνημα, δε παύει να έχει τον κίνδυνο να πάθει την οποιαδήποτε ζημιά, σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

 

Από την άλλη, αγοράζοντας μια μηχανή για παγωτό soft από μια επαγγελματική εταιρεία εξοπλισμού εστίασης με χρόνια στην αγορά, ποντάρετε στην εμπειρία και στο καλό όνομα που πιθανόν να έχει η εταιρεία στο χώρο.

 

Για παράδειγμα οι επαγγελματικές παγωτομηχανές FROZENBAR είναι υπόδειγμα λειτουργίας για όλα τα καταστήματα εστίασης. Με μηδαμινά προβλήματα και ένα πολύ χαμηλό κοστολόγιο αγοράς, είναι ίσως η νο1 επιλογή για αγορά παγωτομηχανής.

 

Η καλύτερη παγωτομηχανή

 

Η καλύτερη παγωτομηχανή είναι αυτή που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Εσείς μπορεί να θέλετε μια επιτραπέζια παγωτομηχανή και να είναι αυτή που θα ταιριάξει αρμονικά στο χώρο σας, από την άλλη όμως για ένα άλλο κατάστημα μια επιτραπέζια παγωτομηχανή δε θα βοηθούσε καθόλου κατά την διαδικασία της παραγωγής και του σερβιρίσματος.

 

Έτσι, κάθε παγωτομηχανή είναι κατάλληλη μόνο εφόσον μπορεί να βοηθήσει το κατάστημα στην παραγωγική διαδικασία.

 

Αξίζει η παγωτομηχανή;

 

Τα κοστολόγια των παγωτομηχανών είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Με μια επένδυση της τάξης των 3.500€ μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ καλό μοντέλο από τις παγωτομηχανές της νο1 εταιρείας εξοπλισμού εστίασης, FROZENBAR. Αυτή η επένδυση θα σας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο καθώς τα κέρδη από το soft παγωτό είναι τεράστια.

 

Χαρακτηριστικά, το παγωτό σε σκόνη για soft έχει ιδιαίτερα χαμηλή τιμή αγοράς αλλά και πολύ χαμηλά κοστολόγια στο τελικό προϊόν. Μια καλή τιμή για παγωτό σκόνη είναι γύρω στα 5€ / kg . Συνήθως αυτά τα μείγματα σοφτ γίνονται μίξη με νερό – δηλαδή δε προσθέτετε γάλα ή άλλα υλικά, παρά μόνο νερό.

 

Το τελικό κοστολόγιο , δηλαδή το κόστος ανά χωνάκι, είναι περίπου 0.15€ / μερίδα . Εάν προσθέσετε και το κόστος για χωνάκι ή κυπελάκι, τότε μιλάμε για τελικό κοστολόγιο μόλις 0.20€!

 

Παγωτομηχανή soft Θεσσαλονίκη

 

Στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε μηχανές παγωτού για παγωτό χωνάκι στην εταιρεία FROZENBAR . Η συγκεκριμένη εταιρεία, από το 2012 και έπειτα είναι νο1 στις πωλήσεις παγωτομηχανών σε όλη την Ελλάδα.

 

Τόσο για Θεσσαλονίκη όσο και για παγωτομηχανές Βέροια ή οπουδήποτε στην Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία FROZENBAR θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, με τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς.

 

Η εταιρεία διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις και στην Νότια Ελλάδα κι έτσι μπορείτε να βρείτε παγωτομηχανές στην Αθήνα, στον εκθεσιακό χώρο της Μεταμόρφωσης!

 

Ποια παγωτομηχανή να αγοράσω

 

Η επιλογή της παγωτομηχανής είναι ένα προσωπικό κριτήριο. Εμείς σας προτείναμε την νο1 εταιρεία του χώρου καθώς την γνωρίζουμε από ιδία χρήση. Από ‘κει και πέρα ποια παγωτομηχανή θα διαλέξετε, είναι καθαρά θέμα χώρου, διαστάσεων αλλά και γούστου σχετικά με το design της κάθε μηχανής παγωτού.

 

Επικοινωνήστε με την εταιρεία που σας προτείνουμε και την έχουμε δοκιμάσει εδώ και 3 χρόνια στο κατάστημά μας στην Κέρκυρα και θα σας βοηθήσουν οι ίδιοι σχετικά με την επιλογή της καλύτερης παγωτομηχανής για το κατάστημά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *