Στην εποχή της τεχνολογίας και του ίντερνετ, όλος ο κόσμος πλέον θέλει να διαθέτει μια ιστοσελίδα είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική. Άλλοι θέλουν απλά ένα blog ώστε να γράφουν τις σκέψεις τους και άλλοι χρειάζονται μια ιστοσελίδα ώστε να παρουσιάσουν τα εταιρικά τους προϊόντα καθώς και τις υπηρεσίες τους.

Όμως, το κόστος πολλές φορές είναι ιδιαίτερα υψηλό στις υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα, εντελώς δωρεάν! Πως; Απλά αγοράζοντας τα κατάλληλα πακέτα web hosting και αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο.

Τι είναι όμως το web hosting και γιατί χρειάζεται;

Το web hosting ή αλλιώς φιλοξενία ιστοσελίδων, είναι οι υπηρεσίες εκείνες που θα σας παρέχει μια εταιρεία – provider έτσι ώστε η ιστοσελίδα που θα φτιάξετε να είναι προσβάσιμη στο διαδίκτυο 24 ώρες το 24 ώρο. Πέρα από αυτό, θα σας παρέχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία όπως ρυθμιστή για τα domain σας, έλεγχο των nameservers,κ.α. Τέλος, με την κατάλληλη επιλογή εταιρείας – που θα σας υποδείξουμε πιο κάτω – θα λάβετε μαζί κάποια εργαλεία όπως κατασκευαστή ιστοσελίδων , πίνακα ελέγχου για καλύτερη διαχείριση των ιστοσελίδων σας, κ.α.

Ποιες εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων;

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του web hosting, είναι οι εταιρείες πληροφορικής και διαδικτύου. Αυτές διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή καθώς και τεχνογνωσία,έτσι ώστε να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες καθώς και υποστήριξη πάνω σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Πως δουλεύει το sitebuilder

Πως με το web hosting θα φτιάξετε δωρεάν την ιστοσελίδα σας

Αγοράζοντας ένα πακέτο web hosting από επιλεγμένες εταιρείες, θα λάβετε μαζί κάποια δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα, εντελώς δωρεάν. Η εταιρεία tophost, η νο1 εταιρεία στο χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, παρέχει σε κάθε πακέτο (εκτός του στατικού, πρώτου) το βραβευμένο sitebuilder το οποίο είναι προσβάσιμο online για όλους τους πελάτες, μέσα από τον πίνακα ελέγχου Plesk. Το sitebuilder στην ουσία είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σας κατευθύνει βήμα βήμα ώστε να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν.

Διαθέτει προεγκατεστημένα πρότυπα – templates – τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία χρέωση. Είτε φτιάχνεται μια επαγγελματική ιστοσελίδα είτε μια προσωπική, το sitebuilder θα σας βοηθήσει πολύ στη πρώτη σας απόπειρα. Ο οδηγός βήμα βήμα θα σας ενημερώνει σε κάθε στάδιο της κατασκευής τι πρέπει να προσθέσετε καθώς και τι να προσέξετε. Με απλά βηματάκια και μια διαδικασία drag n drop θα έχετε έτοιμη την ιστοσελίδα σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Διαθέτουν όλες οι εταιρείες κατασκευαστή ιστοσελίδων;

Όχι! Δεν προσφέρουν όλες οι εταιρείες hosting το πρόγραμμα ώστε να φτιάχνεται δωρεάν την ιστοσελίδα σας. Εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η επιλογή εταιρείας που θα επιλέξετε.

Όπως σας προτείναμε και πιο πάνω, η Tophost είναι η νο1 εταιρεία στο χώρο του web hosting όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

Με έναν εξαιρετικό πίνακα ελέγχου(plesk), με φανατική υποστήριξη όλες τις ώρες καθώς και με τελευταίας τεχνολογίας σέρβερς, σας περιμένει να σας υποδεχτεί και να γνωρίσετε τις υπηρεσίες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *